html.et-fb-root-ancestor #main-header, html.et-fb-root-ancestor #main-footer { display: none!important; }

Laat uw veestapel stralen,
met Lohuis Mineralen!

App, bel & bestel!
0613135241

Klauwen dragen de Melk

Nu de koeien weer op stal gaan, wordt klauwverzorging weer extra belangrijk!

Wij hebben met Lohuis Klauw de perfecte mineralensamenstelling.

Daarom een Actie!

Lohuis Klauw voor maar 75 euro!

                 

  Over ons

  Lohuis mineralen is een nieuw bedrijf in deze branche.

  Wij zijn hier mee begonnen omdat er als intensieve melkveehouder te veel stoplichten op rood gingen en het verdienmodel onder druk kwam te staan .

  Mineralenhandel is een  handel waar men vaak niet goed in thuis is. Afnemers en gebruikers zijn vaak niet goed op de hoogte van wat ze precies voeren en wat de prijzen van de mineralen zijn.

Wij proberen dit te doorbreken door erg transparant en open te zijn door onze prijzen en samenstellingen te publiceren op onze eigen website: www.lohuismineralen.nl

We hebben onze eigen mineralenlijn ontwikkeld, voor elke omstandigheid de juiste samenstelling.

Daarnaast doen we veel aan mineralen op maat. Wij denken dat mineralen straks nog belangrijker worden in een tijd dat er meer enkelvoudige voeders in het rantsoen gaan, met daarbij dus de nodige mineralen op maat .

Naast mineralen doen we ook in aanverwante producten die direct met voeding te maken hebben, van melkpoeder, kalvermuesli, tmr-s tot enkelvoudige voeders.

Lohuis mineralen wil graag een steentje bijdragen aan een lagere kostprijs in deze lastige tijd en samen te gaan voor een stralende veestapel!